Anomal Tillvaro

Now I'm gone

Kategori: Allmänt

...antingen är jag ett stort fan av bejshunter eller så drar jag till göteborg nu, det är bara att gissa.

Tack alla för en trevlig kväll igår! Trots att jag inte sovit nåt på flera hundra timmar(..eller så typ 30..) orkade jag hålla låda rätt länge tills jag hämtade anden inne på Olearys toaletten och fick lite nya krafter efter en friskluftsvandring med Markus.

Goodspeed....o.s.v !

*Vink med trasan mot sundsvalls-skylten*

Kategori: Allmänt

Har inte haft mycket tid att blogga i veckan och har så inte nu heller. Ska försöka med lite snabb summering ändå.

I måndags så var vi ett gäng här och kollade på UFC och käkade mat, lax & potatisgratäng samt kycling&ris stod på oldway-menyn. Ronny och Vicky var till och med denna gång, storfrämmande från halmstad!

Imorrn sätter selånger-marknad igång, men den kommer ändå bara i skuggorna av hur jag tackar av Sundsvall! Har inte bjudit över några hos mig, men ni som känner mig vet att ni kan komma och det blir inget stort spektakel och jag tänkte även dra in på stan senare på kvällen. Ska försöka styra ihop nåt käk så hör av er till mig imorrn om tid och sånt!

...ans as El Guapo always say.: Godspeed aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaand party on!

Hoppet....lusten...framtiden

Kategori: Musik

Nu har jag kommit halv-vägs genom denna "mördarvecka" och går en ljusare framtid till mötes, hoppas jag iaf. För inte har jag lyckats lösa lägenhetsproblemet ännu, men jobbar på det för fulla muggar!

Nu i natt så körs LHC(large hadron collider) igång! Den största vetenskapliga byggnaden och testningen någonsin som vi hoppas ska ge oss resultat som ska kunna klargöra mycket både på kvantnivå och på makronivå(om universum etc..). Helt otroligt att det varit så pass tyst om detta i media. Detta är i klass med månlandningen... Nä, nu förtiden ska nyheterna av bantningskurer och försvunna personer os..v.. istället för sånt som verkligen har storskalig betydelse för mänskligheten.

Nedräkningen: http://www.lhcountdown.com/

Lite bilder: http://www.boston.com/bigpicture/2008/08/the_large_hadron_collider.html

Just nu sitter jag och lyssnar på en utav mina favoritlåtar någonsin, Bad Religion - God Song. Grym sångmelodi kombinerat med den kanske absolut bästa texten jag vet.. Som alltid skriven av Greg Graffin(Ph.D i evolutionär biologi) och intelligent skriven, LOVE IT ! Avslutar mitt inlägg med den:

GOD SONG

And did those feet in ancient times
trod on America's pastures of green?
And did that anthropocentric god wane
with their thoughts and beliefs all unseen?
I don't think so,
he's up there with the others lying low,
vying with those who you've traded
your life to bless your soul,
and have they told you how to think,
cleansed your mind of sepsis and autonomy?
or have you escaped from scrutiny,
and regaled yourself with depravity?
now we all see, "religion is just synthetic
frippery, unnecessary in our expanding
global culture of efficiency"
now we all fear this impasse
we have built to our future?
ever so near,
and oh so austere

Goth med burgare!

Kategori: Allmänt

Ja, mitt lilla avstamp i denna stad hinner jag nog inte med tyvärr. Blev rejält till-stressat nu och till veckan ska jag våldsjobba vilket ger mig ännu mindre tid att ta itu med flytten. Aja, lite stök får man räkna med trots allt...

Får väl be Benni, Nisse m.fl om ursäkt för att jag pratat så gott om utgång i helgen men inte kunnat stå för de planerna. Den enda dagen jag ser ut att ha tid för det är fredagen den 16:e... Ska förska squeeza' in ett litet avskeds-galej då.

Det har hänt en del roliga saker de senaste dagarna men vet inte hur öppet jag kan prata om dessa. Nä, vädret tänker jag inte skriva om så jag avslutar inlägget nu - Godspeed AND PARTY ON!!