Anomal Tillvaro

Alla vägar leder till rom.

Kategori: Allmänt

...med lite Te och hunung är ett hett tips!

Så blev det i fredags, jag som skulle ta det lugnt, men så blev icke fallet! Blev lite stressat och gjorde väl i vanlig ordning bort mig en del... Ska försöka skärpa mig lite framöver, få se hur det går. Gatufesten blir ett enda stort experiemt för min del, hur ska det kalaset sluta egentligen? Planerat en massa grejer under den kommande veckan och jag ska verkligen försöka hålla denna blogg uppdaterad och bilder utlovas!

Annars då? Tja..lite strul i mitt liv och massor med saker som händer och är på väg att hända... Så vi får se vart det allt bär hän. Som jag tidigare berättat i denna blogg så hade jag tänkt skriva essä'er, och jag har en på gång, så håll utkik!

Resurrection

Kategori: Allmänt

..Heliga ängeln lyfte mig från det här brinnade helvetet, aja.. hur som helst, resurrection gjorde mig hel!

...och jag är tillbaka! Det brinner en inre eld för bloggning, en eld som måste få brinna ut. Har varit borta ett tag nu och med allt som händer och är på väg att hända i mitt liv så är det ett bra läge att åter igen sätta igång med bloggeriet.

Det skulle ta alldeles för lång tid att ens summera det som hänt sedan min senaste post här. Det som har hänt har hänt helt enkelt. Det som är värt att veta är väl att jag är kvar i Sundsvall och ramlat in i samma gamla vardagliga liv som majoriteten av mitt liv bestått av det senaste decenniet. Vi får se om det blir någon ändring på det, mer info om det framöver!

Förra helgen var det iaf midsommarfirande som hägrade! Det blev rätt lyckat faktiskt. Dagen började med att jag sov över whisky-träffen i huli som var tänkt äga rum vid 9-tiden på morgonen. Jag skyndande dock mig upp dit och intog nåt glas Ardbeg i begränsad upplaga beställd från destelleriet i Scottland. Sedan rullade jag tillbaka ner till mig för att ställa i ordning sillbordet som jag hade planerat att vi skulle komma igång med sisådär vid 15-tiden, dock var det bara Salmi som lyckats rulla hit i hyfsad tid till.

När sedan resterande fest-bataljonen anlände så satte vi igång och mumsade i oss diverse god midsommarmat med den icke oförglömliga akvaviten! Denna "fest-bataljon" bestod av kombattanterna - Danne, Petra, Roger, Cilla, Johan, Pär senare även en Nils och en Anna.

LIte rom(..eller lite och lite?) senare så var det dags för kubb där det i vanlig ordning var; östens lag - lika med vinnande lag. Sedan bar det iväg till en fest inne i stan som tyvärr var rätt fattig på folk, in my opinion. Jag, Nisse och Anna traskade över till Mattes fest på norrmalm och fortsatte vårt glada midsommarfirande där med fanan högt i taket!

Avslutningen av kvällen skulle på engelska kunna uttryckas i "brutal fashion" och signerade den gjorde ingen mindre än mr. "Degen" himself.

Det var allt för denna gång, få se om jag lyckas posta några bilder från den här helgen så småningen om!

Godspeed...... AND PARTY ON!