Anomal Tillvaro

congregating in invisible circles

Kategori: Allmänt

Ja, lovar stort med denna blogg men det händer inte så värst mycket.. ÄNNU! Just nu känner jag att planerna framöver är lite ovissa, kanske åker upp till sundsvall i påsk, kanske det blir en visit i borga fjäll, kanske åker till Joel på valborg, kanske...... Ja, kanske......

Lovade bilder från förra helgen men de enda som finns att tillgå är de Joel tagit och som även finns på hans bilddagbok, men slänger upp en därifrån ändå. Jag ska börja ta lite mer bilder själv nu när jag hittade laddaren till min kamera :)

...Jag, Joel, Anna

Chaos is the score upon which reality is written

Kategori: Allmänt

Ja, måste skriva nåt här känner jag. Ska uppdatera om helgen senare och bloggen ska få sin nya design och nya namn! Häng kvar!






The Positive Aspects Of Negative Thinking:

let's gather 'round the carcass of the old deflated beast, we have seen it through the accolades and rested in its lea, syntactic is our elegance, incisive our disease, the swath endogenous of ourselves will be our quandary, we've nestled in its hollow and we've succkled at its breast, grandiloquent in attitude, impassioned yet inept, frivolous gavel our design, ludicrous our threat, excursive expeditions leave us holding less and less.

Tar ni emot mig?!??!

Kategori: Allmänt



På torsdag kommer jag springandes upp till Sundsvall och ställer till med oreda! Oreda kort (läses baklänges) och pizza på la spezia som förr i tiden. Nä men lilla fjant-systern fyller år då och så ska jag väl kunna hitta på nåt skoj där uppe. Vi får se vad som händer!

Rubrik:

Kategori: Nöje

Ja, helgen som blev som väntat hååård! Få se om jag kanske kastar upp lite bilder framöver men kan säga att fredagen i grotten var grym! Jäklar vad skönt det är att bara kasta sig ner i soffor och yra med folk. Lirade rock band(vilket inte gick så bra), kollade på skate tävling. dansade, lyssnade på liveband och fri "dricka" gjorde att kvällen/natten blev låång :)

Lördagen var sliten men jag och mackan pallrade oss till solid där vi sakta men säkert började komma i fas igen till musik av det mer "röjliga" slaget. Sedan hände det en liten rolig grej, solid skulle visa oss utsikten på taket så vi tog hissen upp men väl där uppe var det någon fest som vi ramlade in till... Jaja, kvällen slutade på rock baren.. eller slutade gjrode den väl på McD där Markus köpte upp hela deras års-lager av hamburgare... (ja, vi blev mätt)

Avslutar med veckans bild:



 

The Beast (gif-anime)

Kategori: Komik

Han är stor, han är stark, han är... ondskefull! Han matar dig med ditt eget hjärta, äter småbarn och påminner om en..............................................



.................................seriefigur.

gbg callin'

Kategori: Allmänt

passar på att slänga in ett blogg-inlägg i väntat på att tvätten ska bli klar och ja, i väntat på att maurcus ska anlända. Måste även leta reda på laddaren till kameran så jag kan tillgodose bloggen med lite vackra bilder.

Nej, jag tänker inte skaffa bilddagbok men i mina "vecko-teman" så kommer en orgie av diverse roliga bilder av alla dess slag, samt gif-animationer.

vassego:


Veckans Quote !

Kategori: Allmänt

Ja, med denna eng-svensk-blandade titel så kör jag igång ett tema här - citat-temat. Ett tänkvärt citat varje vecka blir det.

"It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt."




Next up: Veckans Gif-anim

ReStart

Kategori: Allmänt

yeah! Bloggen ska väckas till liv men grejen har varit den att jag tänkt bygga om hela bloggen med lite ny design och blogga lite seriösare. Det har som ni (..som fortfarande kikar här ibland) sett inte blivit av ännu.

Det är härmed ett löfte att jag i framtiden kommer blogga här med diverse hyper-intressanta inlägg. Jag har egentligen en hel del att ta igen, inte ens bloggat om vistelsen i s-vall/borga under jul och nyår. Hur som helst, det som hänt nyligen är iaf att förra helgen var syster här, blev lite shopping och kikade när hon lirade badminton, snackade några ord med en gammal badmintonkompis och slog även själv några bollar, blev påmind om vilken usel kondition man har just. Dock så har jag kommit igång och tränar frekvent med styrketräning.

Helgen innan det tillbringade jag i Halmstad hos Ronny där det var någon slags fest och hann även med att kolla in nattlivet där. Går inte in något djupare på det men det var trevligt iaf. Längre tillbaka i tiden än det tänker jag inte gå utan blickar framåt nu, imorgon anländer Marcus och vi ska härja på lite här, bergfesten i grottorna på lördag bland annat...

Ja, nu har jag iaf väckt liv i bloggen igen! Godspeed and party on!