Anomal Tillvaro

$ewnötter !

Kategori: Allmänt

Jäklar vad jag mumsat dessa nu.. och tjock blir jag på köpet. Endast två nötsorter som är godare imo och det är Pecan och Macademia.

Ja, hur som helst.. har jobbat och härjat lite de senaste dagarna, onsdagen var jag ut med Marcus och Peter, kvällen slutade på Casinot och runt en lax på pluskontot där.

Nu kom jag på en skojsig sak, för länge länge sedan (nu pratar vi urminnes tider) då jag gick nåt som kallas gymnasiet, fast på andra sidan atlanten(kallat High School) så kom denna goda fisk på tapaten av nån anlendning och läraren sa nåt i stil med "vad är det ni kallar salmon hos er?" och skrev "Locks" på tavlan och skulle visa vad han kunde... Jag fattade inte riktigt vad han menade, tänkte "lås" och jag - "eeeh.. nä?". Var inte det absolut brightaste av mig, sedan kom jag dock på vad han menade, men långt efter :)

Men men... ung och dum skulle jag gärna vara igen om jag fick det valet idag. Aja, Nu blickar vi framåt! Sommarn har kommit med ett hejdundrande brak. Nu i veckan och helgen ska jag sätta ett rejält avstamp i denna stad hade jag tänkt. Blev några dagar som jag inte uppdaterat på men ska blogga lite mer frekvent nu framöver. Goodspeed... and party on!

Djulai

Kategori: MMA

Här kommer en liten senare helgrapport än väntat men "bättre sent än aldrig". Mycket riktigt som jag var inne på så åkte jag och hälsade på Henke i fredags där jag satt och surrade skit med honom och Danne. Av förklariga skäl blev det ingen utgång för mig utan jag blev lite trött och sov hos honom inne i stan den kvällen.


Morgonen efter var det snabba ryck som gälde då vi - "gänget" hade bestämt oss för att bege oss till Joels stuga i Navarn för att roa oss. Runt halv tio på morgonen damp folket ner hos mig, det var inga mindre än: Joel, Johnny, Marcus, Olle, Fred och Kerstin. Vädret var till en början behagligt med växlande sol och det första jag, Marcus var och gjorde var att dra ut med ekan och fiskespöet, samt nån bira att släcka törsten med. Första svängen där ute på sjön blev resultatlös fiskemässigt men ack så avkopplande.

Ja, dagen fortsatte och vi tjo'ade och tjim'ade vi på stranden samt grillade och drack ytterligare nån öl samt åt sprit-preppad melon. När kvällen kröp närmare fick däremot jag andra planer och smet ifrån hela tillställningen - hem till ett litet pre-party hos mig med Nisse. Men herregud vad trött jag var! Försökte hålla fanan uppe då en heltaggad Nisse var extremt laddad för en krogrunda. Men hur mycket jag än försökte så gick det helt enkelt inte. Vi åkte in på stan men där blev det en kort visit och hemresa följt av veckans mest efterlängtade sömn!

Söndagen hade jag ju planerat in middagsbjudning och mma-gala-kväll hos mig. Nu får jag varna känsliga läsare (utan någon egentlig anledning förutom av sämhället moraliskt uppsatta regler). Ja, ringde väl Nisse runt 11 första gången och nog för att jag hört Nisse knäckt och bakis förut men den här gången hördes det verkligen hur han led, kunde lika gärna varit Jesus på korset på andra sidan luren. Sedan blev det lite svårt att få tag i honom, förklaringen visade sig vara timlång toalett-vomering.

Hur som helst, Joel, Marcus, Olle och Johnny anlände iaf planenligt och jag hade kokat ihop Carbonara samt gjort chiliräk smörgåsar och Quesidillas. Det var väl helt okey, men förödelsen var stor då det visade sig att galan ej gick att få hem i någon vidare kvalitet vilket totalt sabbade hela inramningen av galan och ett utav de största MMA eventet sedan Pride GP galorna och det kanske största i Heavy Weight någonsin.

Igår var Tim hos mig och då såg vi den i bra kvalitet och det var rejält mäktigt då Michael Buffer ropar ut "thousands in attendance, and millions watching around the world.. , are you ready? aaaare you ready?... Let's get ready to ruuuuuuumble!!!" Mina Fedor quote's tidigare gjorde sig gällande denna kväll och när det går att visa en  gif-animation på matchen i sin helhet mellan #1 och #4 i världen så är det ett starkt tecken på dominans. Varsegod:


"Fedor is the Achilles of our time, and, he does not seem to have been held by his heel when he was dipped in the well of invincibility."

Ja, ikväll skulle Nisse titta bort en sväng, få se om man har ork att hitta på nåt storslaget! Kanske kanske har jag en episk kväll framför mig...

Godspeed.... And party oooon!

Weak-end

Kategori: Allmänt

Inte blev det någon Rockweekend, det byttes ut mot navarn om det nu blir så jag hänger med dit.. Joel var här förut på besök sedan har jag kolla lite på film med syster, men det blev inte mycket. Jag har iaf börjat fått lite bättre ordning på dygnet som tur är.

Ikväll vet jag då inte riktigt vad jag ska hitta på, var tänkt att jag skulle hitta på nåt med Timpa men nu ska han hålla til i Timrå och jag känner inte så stor lust att dra dit men ut och hitta på nåt vill jag! Jag spånar fortfarande på en lösning!

Om det nu blir av med Göteborgs-flytt så kommer jag lite närmare två barndsomsvänner, den ena är Christian som bor i självaste götet och den andra är hårdrocks-orginalet Ronny som för övrigt blivit politiskt aktiv på sistone


Han fick för övrigt med en insändare i Hallandsposten idag som kan vara värd att läsa: Hallandsposten

Precis nu i skrivandes stund så bokades kvällens planer in, det blir för mig att bege mig till ytterligare än barndomsvän - Henke. Jag skulle tydligen skynda mig så blir inget längre blogg-inlägg detta.

Jag kan iaf runda av med ett exempel på en msn-konversation med Salmi och ett typ-exempel då man spinner vidare på ordvitsande till det blir ren överdrift till slut. Håll till godo, så här kul kan man ha en tråkig dag vid msn:

Tipton - http://tipton.blogg.se säger (15:43):
Precis, det är ju gött

Vandroiy säger (15:44):
jaså du börjar redan lära dig språket
Vandroiy säger (15:44):
de har lite roliga uttryck där nere
Vandroiy säger (15:45):
"tyken" är roligast, kan du det?
Tipton - http://tipton.blogg.se säger (15:45):
har hört det
Tipton - http://tipton.blogg.se säger (15:45):
men kommer inte ihåg nu

Vandroiy säger (15:45):
typ "dryg"
Vandroiy säger (15:45):
om man drygar sig med nån kan de säga "Är du tyken eller?"
Tipton - http://tipton.blogg.se säger (15:46):
Kul att lära sig lite nya språk
Tipton - http://tipton.blogg.se säger (15:46):
jo, tänkte först ryska sedan göteborska

Vandroiy säger (15:46):
hehe
Vandroiy säger (15:46):
ja du slipper lära dig ett nytt alfabete iaf
Vandroiy säger (15:47):
alfabet?
Vandroiy säger (15:47):
heter det så i singular?
Tipton - http://tipton.blogg.se säger (15:47):
mm.. skulle tro det iaf

Tipton - http://tipton.blogg.se säger (15:47):
alfabete är det första djuren äter på våren

Vandroiy säger (15:47):
HEheh
Tipton - http://tipton.blogg.se säger (15:47):
betabete är på hösten

Vandroiy säger (15:48):
haha.. betabete
Vandroiy säger (15:48):
det får du ta med i bloggen tycker jag
Tipton - http://tipton.blogg.se säger (15:49):
Hehe, ja man knaske skulle ta och skoja till det lite där

Vandroiy säger (15:49):
deltabete är väl om de är i ett delta och betar
Tipton - http://tipton.blogg.se säger (15:50):
Pi-bete är då man gödslat med piss istället för bajs (pee).... Nä, nu ger jag mig, den var dålig haha

Vandroiy säger (15:51):
Haha ja den var kankse lite väl långsökt
Tipton - http://tipton.blogg.se säger (15:51):
hahaha.. jo jag vet

Vandroiy säger (15:51):
ett s.k. elefantskämt
Tipton - http://tipton.blogg.se säger (15:51):
heter det så?

Vandroiy säger (15:51):
Ja nu
Vandroiy säger (15:51):
Elefanter har ju långa betar
Tipton - http://tipton.blogg.se säger (15:51):
*trumvirvel*
Vandroiy säger (15:52):
heh.. tveksam
Tipton - http://tipton.blogg.se säger (15:52):
aja.. jag gick bet där - du vann!

Vandroiy säger (15:52):
haha lol
Vandroiy säger (15:52):
gäller att ha lite ordvitsar på lager nu iaf
Vandroiy säger (15:52):
om man ska bilddagboka
Vandroiy säger (15:52):
blir ju svårt att bräcka Markus men jag kan ju vara tvåa iaf
Tipton - http://tipton.blogg.se säger (15:52):
mm... måste jag BETala nåt för att jag förlorade?

Vandroiy säger (15:52):
betavitsare
Tipton - http://tipton.blogg.se säger (15:53):
just ja, du får gå upp i match mot marcus
Vandroiy säger (15:53):
hehe.. bara om du förlorar på BETsson
Tipton - http://tipton.blogg.se säger (15:53):
men du måste bete dig

Vandroiy säger (15:53):
LOL

Ja, så var det med det! 2 dagar kvar nu till Affliction - banned!

about Fedor: -"Probably the best ever lived....he's a living legend right now and I don't think there's a man on this planet who can beat him; the man is unreal. Pound for pound the best in the world."

Godspeed and party on!

Pics of our Dics

Kategori: Nöje

Nej, men väl lite kort från GF, jag har varken eller planerar så ej heller att skaffa en bilddagbok och eftersom jag varit så snål på bilder hittils så kommer här en liten kavalkad med kommentarer. Plats: "Gatufestens officiella förfest hos Matte". Observera att jag var sjuk här och inte alls med i matchen på nåt sätt.... Men som tur var så fanns det andra som mer än väl tog hand om rodret :)


Det började väl hos mig med lite grillning och sånt, först på plats var Johan:




Nisse tog ton direkt när vi kom dit och mellanlandade hos Johan, av nisses ansiktsfärg att döma så hade nog en riktig mic + förstärkare gjort varken från eller till. Vi som känner nisse vet!






...men vad är ett fullblods-sång-proffs utan sin mic ärligt talat? :





Gurra försökte övertala mig att börja med Innebandyn istället, efter mycket fylle-tjat tvingades jag dra en vit lögn och gå med på den dealen..




Hmm.. Ja, enda bilden jag har på värden himself är denna:

Die with honor!

Kategori: Film

Ja, händer fortfarande inte speciellt mkt för mig. Världen har stannat känns det som - but not for long I hope. Men ibland finns det anledning att ta det lite lugnare och till råga på allt ser det heller inte ut som det blir rockweekend till helgen och därmed blir det en festivallös sommar för min del, den första på... 10 år skulle jag tro? Tja.. jag har väl kanske växt ifrån det där skitiga tältlivet som trots allt har sin charm...

Vad blir det istället nu i helgen då? Joel har semester och är här i Sundsvall och drar lite i spakarna. Ser ut som han styr stora delar av mitt umgänge till Navarn, det brukar vara helt okey även om jag inte är riktigt så laddad i år. Vi får se hur det blir...

Söndagen är det dags för galan som jag nu väntat på hur länge som helst, långt mycket mer än OS. Back in the 'ol days var jag en ritkigt sportnörd och såg t.ex fram mot VM i fotboll ett år i förväg. I år hade jag knappt koll på att det skulle vara EM och såg en match under hela turneringen. Men däremot så följer jag MMA'n.. Det är i mångt och mkt det enda jag följer faktiskt... Och galan på söndag är ett utav de största MMA-eventen någonsin. Få se om det är någon/några som kommer över till mig och kollar.

Jo, sedan.. något som jag inte riktigt skrivit om för att det inte varit 100% spikat. Jag har planerat en flytt till Göteborg ett tag och det är väl lite kvar för att det ska klaffa men det ser verkligen ut som det kan bli av. Ser ruggigt mycket fram mot det i så fall ! Kommer bli kanonskoj. Det var tänkt att lite folk jag känner härifrån skulle flytta ner dit med men de flesta har backat ur, Benni och Tobbe m.fl. Känner väl ändå ett par stycken där nere som kan introducera mig till stan om jag lyckas ta mig ner :)

Jo, jag hade ju ett filmtips i mitt förra inlägg, här kommer ett till. Faktiskt en utav de bättre filmer jag sett på länge och gillar man "Man on fire" så ska man absolut ta en titt på denna! Liam Neeson i huvudrollen och TAKEN heter filmen. Nu är jag inget stort film-freak och de filmer jag sett senaste året går att räkna på mina fingrar nästan.. Men när jag ändå jämför dessa filmer så tål det att nämnas att för mig så kan vissa slagkraftiga monologer göra en hel film. Detsamma gäller känslosamma slut och just på de punkterna är "Man on Fire" helt i en klass för sig.

Slutet i "Man on Fire" då Creasey ringer mamman är extremt rörande.. och för att inte tala om när Christopher Walken säger "A man can be an artist... in anything, food, whatever. It depends on how good he is at it. Creasey's art is death. He's about to paint his masterpiece." och sedan, "And they're gonna wish they never touched a hair on her head."

Utan att avslöla för mycket från Taken så kommer en sådan här skagkraftig replik i början, det är en telefon-scen då Liam's dotter blir kidnappad och kidnapparen lyfter luren som Liam precis talat med dottern i, då kommer det här slagkraftiga citatet (där Liams skådespelarinsats förbättrar känslomomentet): I don't know who you are... I don't know what you want... If you're looking for a ransom I can tell you, I don't have money... but what I do have, are a very particular set of skills,...... skills I have acquired over a very long career, skills that make me a nightmare for people like you, If you let my daughter go now, that'll be the end of it, I will not look for you, and I will not prursue you. But if you don't.. I will look for you, and I Will find you ............and I will Kill you."

Edit:
Såg att citatet var endel av trailen till filmen, känslan förstörs dock lite av klippningen då vålds-scener läggs in. Men ändå värd att se:

Youtube Taken Trailer

Sedan har jag skaffat lite ny musik men inget som direkt gripit tag i mig. Har också funderat fram nåt tema här på bloggen men det får vänta lite. Tills söndagen fortsätter jag postar jag citat som skribenter gjort om Fedor, huvudattraktionen på söndagens gala. "Fedor has been ranked #1 in the world at heavyweight for 5 years, 3 months and 27 days (since beating Nog at Pride 25 Body Blow)"

Det var även allt för denna gång, intressantare än så här blir det inte då stitlje råder i min tillvaro :D

as el guapo always say.......... Godspeed and party on!

Nya utmaningar...

Kategori: Allmänt

...en ny dag, en ny design och ett nytt inlägg! Min syster klagade på min fula design så fixade en som kanske är lite trevligare för ögat nu. Gjorde först en liten "manligare" men sedan kom min feminina sida fram och då blev det gay-stuket istället...

Hur som helst, planer inför dagen idag? Stoppa svälten i alla U-länder, få slut på världens krig och oroligheter och så kanske om jag hinner på eftermiddagen botar jag AIDS. Men om det nu skulle skita sig har jag en backup-plan som då är att pyssla lite med linux och kanske ta och träna lite. Käkade jordens största bakade potatis förut. Den var lika stor som en fotboll typ... eller nu överdrev jag lite kanske, skalet är kvar så jag tar en bild och lägger upp så fort batteriet till kameran är laddat!

Edit: här kommer monstret! Nu har den "sjunkit ihop" lite , jag har dock en femkrona där för att illustrera den massiva potatisen. När jag köpte den stannade kassarskön upp och lyfta upp den, kollade förundrat och frågade "hmm, vad är det här för nåt? Inte en potatis va?"

En utav de större potatisar jag ätit..

Jo, sedan har jag väl även lite städning att göra här, ligger en hel del dataprylar här efter att jag dammat av en gammal burk som jag lade in linux på, men grafikkortet är lite svajigt, har fått byggt in en 80mm fläkt mellan nätverkskortet och grafikkortet så att den ska kyla av, men skiten dyker ändå ner efter ett tag så ska försöka bege mig till Marcus och låna nåt gammalt skräpkort av honom senare idag.

Jadu, nu hade jag inte mkt mer att berätta tyvärr, då är det enligt min mening bättre att inte skriva nåt mer heller istället för att hålla på tomskriva en massa om ingenting :) Kvalitetsbloggning annars får det vara!

Ska försöka styra upp nåt tema på denna blogg så den inte blir så livlös. Har lite idéer! Min första essä kommer snart dessutom, men dessa kommer väl inte intressera alla, den första kommer iaf handla om lite nutrition, myter och dylikt. Håll utkik !

Godspeed... and party on!

The Countdown

Kategori: Allmänt

Ja nu händer det grejer! Wow vilken helg det varit, inte haft en död sekund! Jag har..... inte gjort ett skit. Nä, vädret har varit apkasst och motivationen har varit i botten minst sagt. Totalt vänt på dygnet och kommit rejält ur fas med allt.

Nä, nu överdriver jag nog lite, har faktiskt lyckats göra lite nytta.. Men den infon spar jag til ett senare tillfälle..Annars så lever de fördärvade skalven efter den horribla gatufesten kvar i mig som skulle vara förra veckans lyckopiller men istället blev rena rama sänket. Jag kan inte sluta påminnas om vilken tillställning totalt utan klass det är men ska sluta älta om det nu...

Har den gångna veckan fortsatt känt mig hängig och orkeslös men nu i helgen har det faktiskt *vitpeppar, vitpeppar* blivit bättre. Ja, vad fan har hänt? Idag så kom Johan och väckte mig med två av sina polare jag inte träffat förut, han var rejält hypad medans jag nyvaket knappt visste vad som var tak eller golv i mitt hus.

Har sett ett par filmer, den ena är "Redbelt" och är nån sorts halvmörk kampsportsfilm och var en riktig besvikelse, har hört en del om den innan och trodde den skulle vara mycket bättre. Tacka vet jag "Never Back Down" som var en form av high school mma-film och den såg ut vara rentav kass på trailern men visade sig vara riktigt hyfsad! Fast.. liiite cheesy var är den allt. Men sånt får man ta ibland.

En annan rulle som är värd att nämna är "Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay". Enkel och ibland rätt brutal humor gör denna till en sevärd komedi helt klart!

Min familj hade varit uppe i stugan i helgen även hunnit med att fiska lite.. 50st öringar(femtio till och de hade haft en hel krona fisk!!) hade de lyckats lura upp, så blir väl till att sno nån firre där :D

Ja, annars så.. blir det Rockweekend till helgen? Jag vet inte, har ju inte köpt några biljetter men hade ju planerat det iaf, har varit lite motivationslös senaste tiden så inte tagit itu med så mycket. På söndagkväll ska vi iaf kolla på Afflictiongalan hos mig, räkna med årets sport-event. (som nån sa: "It has been so long since Fedor has faced top ranked competition that fans have forgotten what he is made of and what he can do. On July 19, 2008, they will remember.")

Ja, that's it for now...

and as El Guapo always say....................GODSPEED aaaaand PARTY OOON!

Gatufesten dies...... NOW

Kategori: Allmänt

Aldrig, aldrig, aldrig... ska jag mer besöka denna tragiska festival. Nu har min horribla GF-upplevelse mycket att göra med att jag inte var helt kry och därmed var humöret inte heller på topp. Och eftersom jag nu inte kommer hylla Gatufesten som event så blir sammanfattningen som härmed följer relativt kort och koncis.

Onsdag: Liggandes i soffan med feber och en mage som inte mådde allt för bra, pillerknaprandes försökte jag dämpa denna misär vilket skulle visa ta sig ytterligare nån dag...

Torsdag: Fortfarande långt ifrån kry och minimal sömn försökte jag ändå tagga till inför Gatufestens första betaldag, vädret gav mig lite extra kraft och det blev väl en hyfsad rivstart med Johan och Nisse. Grillade och drack lite fin-drinkar.

"The road to GF" fortsatte via Johans lgh i stan och sedan vidare ner en våning till "Gatufestens officiella förfest-lokal" - Mattes lya. Här hade redan min mage krackelerat vid flertalet tillfällen, Johans massagestol hade sin lilla del i den historien med...

Ja, jag använde mina sista krafter för att försöka göra kvällen lyckad, kämpade mig in till Gatufesten med Nisse och köpte mig en tredagars-biljett. Vi trampade ner till fisktorgstältet och såg lite av Millencolin och drack den där lyxiga plastmuggs-ölen. När den blaskiga muggen var uppdrucken så hade vi även fått nog av Gatufestområdet för denna dag och begav oss till ett par krogar där jag mest hängde över bardisken i beklagan hur uselt jag mådde...

Fredag: Min mage hade inte blivit sämre och mådde fortfarande helt förjävligt rent utsagt. Var 99% inställd på att skippa denna dag, men så när Nisse ringer sent på kvällen och tycker vi ska köra igång så känner jag efter nån sekund och det känns faktiskt en hel del bättre då! Vi förfestar lite hos mig och tar oss ner till stan varpå Nize försvinner som en oljad blixt så fort vi passerar ingången till Daltons-tältet. Där blev jag kvar med Johnnys kusin och minglade ofrivilligt runt i folkmassan. Aja, träffade iaf en hel del folk mitt uppe i allt.

Den här kvällen fick sig ett litet oväntat slut, jag drar med Peter och Sandström til Oscars(inte tältet utan baren...) och vilka hittar jag där om inte hela familjen! Päron + syster sitter där, samt morbror och kusinens kille, ja där ser man! Där sitter vi och avslutar kvällen. Hände väl inte nåt anmärkningsvärt direkt. Papsen skulle vara snäll och köpa vin, gick och handlade 5 glas och kom tillbaka med två glas, ett halvfullt och ett med ett par centiliter i. Han förklarade det med att ett glas på brickan hade börjat vobbla och då han förskte balansera det så satte de andra glasen igång, och åkte då i backen, han sa då "Då var det bara att fortsätta gå...". Men, jag var gärna utan de där vinglasen, morbror bjöd ju på Bloody Mary !!! :)

Lördagen: På lördagen fick vi med Pete !! Stämningsfull förfest sedan återigen Daltonstältet. Det var här mitt stora Gatufesten-hat verkligen tog fart. Nu hör det till saken och jag tog en burgare som måste ha varit magisk för jag blev nästan nykter efter att jag ätit upp den och när jag sedan skulle in i Daltonstältet i detta myller av grisigt folk och regnigt väder på det var droppen...

...hamnade på BK och O'learys, som vilken tråkig sundsvalls-dag som helst. GF-tragedin var fulländad.

Skulle jag sammafatta alla dagar med ett betyg så skulle det hamna på 3.5/10 kanske.. Och jag brukar ändå se till att ha roligt, mycket roligare än så här...

Kan väl iaf trösta mig med att pokern går bra och att det faktiskt finns ljusglimtar att se fram emot! Nu känns denna blogg väldigt torr och tråkig utan bilder och jag fortsätter lova dessa.. Men det ska sprudla bilder framöver! Ska även fixa lite med designen.

Godspeed and party on!!

Laaaadies and geeentlemen.... Gatufesten, begins..... NOW

Kategori: Allmänt

Jag har aldrig tidigare längtat eller varit speciellt laddad inför detta spektakel i Sundsvall kallat "Gatufesten". Men i år, då jävlar spritter det i varenda plast-muggs-blasköls-muskel jag har! Eller iaf har det så gjorts, tills jag insjuknade i feber i går kväll, vet inte men tror det beror på någon sorts inflammation jag fick i käften och kroppen reagerar med att skjuta upp kroppstempen till 50 grader(detta är en gissning då jag itne tagit tempen..). Vi får iaf hoppas på det och att lite anti-inflammatoriskt ska råda bot på dessa besvär och jag återige ska vara "back on track" ganska snart.

Blir nog ingen Gatufest för mig idag(onsdag) dock, som det ser ut nu... Torsdag till och med lördag är målet. Eller målet, det är att träffa massa gammalt folk jag inte träffat på evigheter, det är väl det som är den egentliga meningen med Gatufesten, ingen kan påstå att man går dit för att se artisterna. Hur många artister man än planerar att se så består GF-vistelsen av massiv trängsel för att man till slut ska hamna i nåt öltält där det är omöjligt att få sig en skymt av någon artist.

Men men, vi får se hur det slutar.. GF ser ut att ta upp mkt tid med altl förfestande och sånt, men nåt annat skoj har jag inte tänkt göra ändå så... Vet inte men känns lite dött allt nu, vi får hoppas att det blir lite vändning på det iom GF.

Rockweekend i Bollnäs ligger också i planeringen, nästa helg that is! Slutligen, för 15min laddade jag hem en ny låt, Slipknot - Psychosocial, och jag vill, jag vill inte tycka den är bra, riktig usel först så jag lyssnade.. men nu har den där jävla refrängen satt sig på huvudet medans jag skrivit det här... Kommer jag bli tvungen att slå på den en massa, fast den är nog inte så svår att spela sönder och bli less på, en riktig "radio hit"....

Med de orden avslutar jag och citerar vår gamle hjälte Bas med "Gooooooodspeed and Party ON!"