Anomal Tillvaro

A weekend in Svall

Kategori: Nöje

Ja, förra helgen drog man upp och träffade vänner, familj och släkt. Kände mig lite tvingad och orsaken till det vet den insatte.

Jag har varit dålig på att uppdatera här men nu börjar fler och fler pusselbitar falla på plats och harmonin infinner sig mer och mer. Det är en hel del spektakulära events att invänta framöver och jag ska försöka göra så mkt av tiden som bara möjligt nu.

Åter till Svall-vistelsen. Jag och Joel drog upp med Farmaren Fred i hans V70 men vi kom upp rätt sent så det blev i princip bara lite fika med mormor sedan begav jag mig till Johnny för att ha det lite trevligt, ackompanjerande av Joel, Kicken, Syster och ett par kompisar till henne.

Det blev också en liten sväng till Oscar's där jag konverserade med min kusins kille och gamla arbetskollegor/arbetsgivare från Huljens Skogsvård. Det blev en måttlig dryckes-förtäring för att sedan bli medlurad till Avenyn en kortis. Återkom senare på kvällen till Oscar's, beställde 9st drinkar som jag bara sket i för en liten tidigare hemgång än väntat!

Lördagen var en jävligt speciell dag... Vaknade och drog på Birsta för att köpa mig ett par klädesplagg, mådde lite halvpissigt så visiten blev kort och efter att handla ett par öl på systemet så drog jag hem. Där väntade en cruisingtur med Joel och en utav hans pappas veteranbilar. Kort efter att anlänt på gammelvägen stod El Caminon där och tutade, vi åkte och plockade upp timmelimmen för Sundsvall Open Trot väntade på att få sno våra spelpengar. Vi stannade av hos Tims päron som hade riggat ett spelcentra på balkongen och Mamma-Ingrid var överlyckliga över vårat besök och var snabb med att bjuppa på Groggar a la Travbanan (Absolut Citron o Cola).

Ja, så vi blev lite sen till travet men det gjorde inte så mkt då min travfantast-epok sedan länge är förbi (hängde där på travtorsdagarna som yngre tonåring). Där träffade vi lite gamla bekanta och spelade lite på trav. I all hast lyckades jag även vinna runt en femhundring och vi hade det rätt trevligt i det soliga vädret där på Norrlands travmetropol.

Jag, Joel och Tim återgick till spektaklet på travbanevägen med lite brottning och pizzaätning. Därefter begav vi oss till en förfest i stan som Jonas stod som värd för. Här var jag ruggigt trött efter allt tjo och tjim och försökte hålla lågan uppe så gott det gick resterande del av kvällen med besök på Stadshuset med mera, det gick väl sådär. Hade iaf väldans trevligt dessa dagar och det dröjer nog inte så länge innan det blir ett återbesök!