Anomal Tillvaro

Redo att kapitulera...

Kategori: Allmänt

denna influensa tar verkligen död på mig! Bloggen ska jag hålla aktiv from now on.. Har egentligen hur mkt som helst jag skulle kunna skriva och jag kommer nog så göra med återblickar från sundsvall/borga-vistelsen runt jul/nyår osv.

Som sagt är det bara misär just nu men jag har bara mig själv att skylla. Tre dagars utgång med alkoholintag, vistandes bland baciller-göteborgare och för dåligt klädd i kylan kunde bara sluta så här helt enkelt... Så nu är jag sängliggandes sedan i måndags och förhoppningsvis snart på fötter igen. Som det kanske gick att tyda av förra inlägget så var Markus på besök här helgen som var och vi latjade på rätt bra då ronny också tog vägarna upp till götet. Jag lägger upp lite kort kanske i nästa inlägg.

Ni som tkr det är skoj med MMA borde verkligen kolla in Affliction-galan på lördag, kanske ett utav det bästa fight card'en någonsin och med dundermatchen Fedor vs. Arlovski http://www.youtube.com/watch?v=mkHYHBm2cOk . Och om ni vill tjäna pengar så har jag även två dunderspel på den galan. Vitor Belfort mot Matt Lindland (ca 2.5 ggr pengarna på vitor) och så en match som jag bara sett gå att spela på BetCRIS - Kiril mot Paul Buentello (2.6ggr på Kiril, fedors arvtagare). Sjukt att dessa är underdogs då de vinnar 9 av 10ggr mot sina respektiva motståndare. Lita på mig och släng in en lax !

ja, det var väl allt, nu ska jag försöka hitta energin att ta mig ifrån sängen och koka lite Te, godspeed...etc

...Kärlek, det är allt!

Kategori: Allmänt

Vad fan är pengar?

Kategori: Allmänt